En ny digital plattform

Som en del av projekten Svartådalens friluftsområde samt SNoK 3 har en ny webbsida lanserats som ska sprida kännedom om allt det fantastiska som området har att erbjuda.

Den här sidan kommer innehålla information till såväl boende i området, besökare och till de som vill veta mer om Svartådalen. Här ska finnas kunskap om naturen, intressanta besöksmål, lokala företag och föreningar, evenemang samt vilken service som finns i bygden.

Innehållet kommer vara levande och byggas vidare på. Det är ett omfattande arbete att bygga upp en helt ny plattform. Vid lanseringen är grunden klar, men det är mycket till som ska in på sidan. Saknar du något, hittar något som är tokigt eller har tips om något roligt som händer som du vill ha hjälp att sprida, mejla Annika ditt tips!

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }