Sommarens evenemang

Under sommaren och början på hösten händer mycket spännande i Svartådalen. Allt från dragspelsstämma, konst- och hantverksrunda till gårdar som visar sin verksamhet finns bland evenemangen. Det finns något för alla att ta del av. Här kan du se en lista över några av arrangemangen i sommar. Saknar du något, mejla till annika@svartadalen.se.

Evenemang

Veteranbilsträff – Torsdag 4/7 kl. 18.00
Veteranbilsträff med Grålleklubben m.fl. på Gammelgården i Västerfärnebo. Cruising och kaffeservering. Kom med och visa oss och andra ditt stiliga veteranfordon. Mer info: http://www.vasterfarnebo.se/

Musikunderhållning – Torsdag 18/7 kl. 18.00
Musikunderhållning i högsommarkväll med den kända duon Joel Berg och Gustav Lans på Gammelgården i Västerfärnebo. Visor av Dan Andersson m.fl. Kaffeservering. Mer info: http://www.vasterfarnebo.se/

Nya Färnboparaden – Lördag 27/7 kl. 13.00-17.00
Dags för Nya Färnboparaden igen, ett efterlängtat tillfälle för dragspelare och andra musiker att få spela tillsammans på scenen och i buskarna. Publiken brukar också vara väldigt nöjd. 18.00 musik till helgsmål i Västerfärnebo kyrka, med Västerfärnebo Dragspelsklubb. Mer info: http://www.vasterfarnebo.se/

Fläckebo Hembygdsförening – Sommarfest söndag 28/7 kl. 13.00
Medverkande av teatergruppen, Joel Berg m fl. Lotterier, fika, korv m m. Friluftsgudstjnst vid Odendisastenen kl. 16.00. Mer info

Kom till Gården – Lördag 3/8 kl. 10.00-17.00
Lördagen den 3 augusti slår vi upp dörrarna till 7st gårdar under årets upplaga av Kom till gården 2019. Svartådalens Natur- och Kultur center håller också öppet med sin fina utställning, barn aktiviteter och filmen ”Vi är anhöriga till branden”.  Mer info

Svedboäng 100 år – Lördag 10/8
Mer info

Konst- och Hantverksrundan – Lördag 10:e och söndag 11:e augusti kl. 10.00-16.00
Besök konstnärer och hantverkare i bygden.  Mer info

Svarta Maran – Lördag 14/9
Spring eller cykla Svarta Maran 25 km (även en 8 km-runda samt för barn och ungdomar). Banan går över ängar, genom skogar och grusvägar. Start i Västerfärnebo och mål i Sätra brunn.  Mer info

 

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }