Kurs i släktforskning i Västerfärnebo, Sala

Kurs i släktforskning startar

Nu är det dags för en ny kurs där vi går igenom hur man kommer igång med släktforskning och hur man kommer vidare när man kört fast i sin forskning. Ta gärna med dig egna exempel som vi tillsammans kan komma vidare med. Åtta gånger på måndagar klockan 15:00-17:00 med start 21 oktober 2019 och avslut 9 december 2019.

Nybörjare såväl som mer erfarna är välkomna. Passar inte dagtid dig? Kontakta Ingmari för att anmäla intresse, så kanske vi kan ordna en kurs på kvällstid också.

Anmälan till ingmari@vasterfarnebo.se eller 076-806 42 80.
Kostnad: 1 000 kr.

Länk till evenemang på Facebook

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }