Information från styrelsen Svartådalens Bygdeutveckling

Montering av bron ”Smäcken” över Svartån är precis runt hörnet. Tyvärr har det tillkommit kostnader som inte gick att förutsäga och som gör att projektmedlen inte räcker till. Förhållanden för att lägga bron på plats bedöms som optimala just nu och med gemensamma krafter i bygden kan bron vara på plats innan 1 oktober.

  • Du kan hjälpa oss att ro iland detta projekt genom att betala 250:- för en bräda. En plakett med ditt namn kommer då monteras på bron.
  • Du kan även stödja ”Smäcken” genom att bli medlem, sponsor eller genom att skänka en gåva (se information i Vårt Svartådalen samt på webbsidan)
  • Information om invigning av bron kommer senare i höst.

Den 2/9 kl 19.00 avhålls planeringsmöte inför julmarknaden i Västerfärnebo. Vi samlas i bygdecentret. Julmarknaden hålls lördagen 28/11 kl 11-15.

Med önskan om en vacker höst

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }