FHM lokala allmänna råd

Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd gäller till och med den 13 december 2020, men kan förlängas. Detta innebär att personalen under tiden har möjlighet att arbeta hemifrån vilket medför att Besökscentret är stängt.

Du som kommer med varor eller behöver kontakt med oss var vänlig ring
076-806 42 80 Ingmari Wistrand Martinsson (styrelsen) så löser vi ditt ärende.

Styrelsen
Svartådalens Bygdeutveckling ek för

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }