Föreningar i bygden 20 sept kl 19.00

Föreningar i bygden inbjuds att träffa Anders Westin, Petra Jablonski och Daniel Watkinsson från Kultur- och fritidsförvaltningen i Sala kommun för att lyssna av hur stödet till föreningar ser ut och kommer att se ut inför framtiden. Vi kan även diskutera hur bygdens möjligheter och behov ser ut nu och framåt.
Plats: Svartådalens Besökscenter, Klockarvägen 7, Västerfärnebo
När: måndag 20 september 2021 klockan 19.00-21.00.
Anmälan: senast 19 september till styrelsen@svartadalen.se
Aktiviteten ingår i projektet Svartådalens Friluftsområde som finansieras av Leader Nedre Dalälven, Länsstyrelsen i Västmanland och Sala kommun.

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }