Lokalproducerat från vår bygd 4 okt klockan 19.00

Från tanke till handling med Elin Ericsson               

Lokala och blivande lokala producenter, välkomna till en inspirerande och energigivande kväll med Elin Ericsson från Matses Mat i Säter. Hon är uppfödare med eget slakteri av kyckling och kalkon och tar emot vilt för slakt och styckning. Hon styckar bland annat åt Västerbykil-Matsbo-Häggebäckens viltvårdsområde. Hon är också grundare av REKO-ringen i Dalarna.

Det blir en inspirerande kväll för dig som skulle vilja starta upp en produktion och såklart även för dig som redan producerar. Detta oavsett vad du tänkt att din produktion ska bestå eller består av. Elin ger också bra tips för dig som hanterar mycket vilt och berättar om hur REKO-ringen kan vara en försäljningskanal för mindre producenter.

Aktiviteten ingår i projektet Svartådalens Friluftsområde som finansieras av Leader Nedre Dalälven, Länsstyrelsen i Västmanland och Sala kommun.

Plats: Svartådalens Besökscenter, Klockarvägen 7, Västerfärnebo.
När: måndag 4 oktober 2021 kl 19.00-21.00.
Anmälan: senast 3 oktober till styrelsen@svartadalen.se

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }