Skogen i vår bygd

En intressant kväll med skogen i fokus

Välkommen till Svartådalens Bygdecenter måndag 25 oktober kl. 19.00-21.00. Stefan Hellstrand, född och uppväxt i Västerbykil gästar oss. Han kommer utifrån sin forskning att berätta om skogens betydelse för vårt klimat och äganderättens betydelse för skogsbruket. Han är i hetluften i den vetenskapliga debatten om både nyttan och ägandet av skogen. En intressant och kunskapsspäckad föreläsning där du får chans att ställa frågor och diskutera det som är hett debatterat både nationellt och i EU. Stefan är även aktuell i samverkan med Sala kommuns hållbarhetsarbete.

Aktiviteten ingår i projektet Svartådalens Friluftsområde som finansieras av Leader Nedre Dalälven, Länsstyrelsen i Västmanland och Sala kommun.

Plats: Svartådalens Besökscenter, Klockarvägen 7, Västerfärnebo.
När: måndag 25 oktober 2021 kl 19.00-21.00.
Anmälan: senast 24 oktober till styrelsen@svartadalen.se

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }