Fisket i vår bygd måndag 22 nov kl 19.00-21.00

Välkommen till en intressant kväll på Svartådalens Besökscenter om vatten och fiske. Information om åtgärder och stöd för förbättrad vattenkvalité och diskussioner om utveckling av fisket. Camilla Rönnlund, åtgärdssamordnare för Svartån och Thomas Bäckström, tillsyningsman för Hörendesjön medverkar.

Plats: Svartådalens Besökscenter
Anmälan: senast 21 november till
styrelsen@svartadalen.se

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }