Släktforskningens dag

Släktforskningens dag firas på Svartådalens Besökscenter lördag 15 januari 2022 klockan 11.00-15.00.
Temat för Släktforskningens dag är Släktplatser, det vill säga gårdar, orter och andra släktrelaterade platser.
Var har din släkt sina rötter? Hur hittar du dina släktplatser, torpen och gårdarna där dina förfäder bodde? Vilka har bott före dig där du bor nu? Kom och ta del av olika tips och se utställning på Besökscentret.

Med utgångspunkten i dina förfäders gård, torp eller hemtrakter kan du lägga ytterligare en dimension till din släktforskning. Ta reda på mer om bygden genom att studera äldre kartor, hitta fotografier du inte visste fanns eller gör en utflykt till det som finns kvar av släktens hem i dag.

Kommande arrangemang

Släktforskningskurs nybörjare startar måndag 17 januari 2022 kl. 18.30-20.30,
fortsättningskurs måndag 17 januari 2022 kl. 10.00-12.00.
Anmälan till: ingmari@vasterfarnebo.se eller 076-806 42 80.
let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }