Jobba på Besökscentret i sommar?

I sommar kommer Svartådalens Besökscenter i Västerfärnebo vara öppet måndag till lördag kl 10-14 under perioden 27 juni – 6 aug. Vi söker nu efter en eller flera personer som vill jobba under denna period. Alla åldrar är välkomna att söka, och vi tror att Du tycker om att ta emot besökare, är serviceinriktad och har en känsla för vår hembygd.
Lön och villkor enligt överenskommelse. Skicka Din ansökan till: johan.ostlund@giersbo.se. Om Du har frågor är Du välkommen att ringa Johan Östlund på 070-574 66 83.
let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }