Öppettider på Besökscentret lör 11.00-14.00

Från 20 augusti till och med 17 september är Besökscentret öppet på lösdagar kl. 11.00-14.00 i samband med Västerfärnebo Marknad.

Vi vill testa lokal marknad i Västerfärnebo (utanför Bygdecentret).
Tanken är att alla som vill ska få möjlighet att sälja grönsaker, bär, frukt, svamp, sylt, saft mm, men även slöjd och hantverk. Oavsett om du är proffs eller odlar/slöjdar som hobby är du lika välkommen.
Vi tillhandahåller försäljningsbord utanför Bygdecentret (är det dåligt väder flyttar vi in), och de som vill kommer dit och säljer. Vi tar ingen avgift för att sälja, men går försäljningen bra är förstås ett frivilligt bidrag (kanske 10% av det man sålt för) ett välkommet bidrag till föreningen.
För att vi ska kunna planera antal bord/plats etc får man gärna höra av sig till Johan Östlund (tel/sms: 070-5746683, epost: johan.ostlund@giersbo.se) senast torsdagen före aktuell lördag. Det går också bra att höra av sig om man har frågor kring vilka regler som gäller för försäljning etc, eller om man undrar något annat eller har synpunkter i övrigt.
Tanken är att vi prövar oss fram kring vad som fungerar, och vi börjar så här under augusti och september (dock inte sista helgen i september, då det istället är Höstmarknad på Gammelgården).
Varma hälsningar från
Svartådalens Bygdeutveckling
let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }