Släkt – och gårdforskningskurser

Släktforskningskurs nybörjare, där vi går igenom grunderna, tar upp era specifika exempel, tipsar om olika hjälpmedel m m.
Åtta gånger, tisdagar med start 31 januari, kl 18.30-20:30.
Släktforskningskurs fortsättning, där vi går igenom hur man kommer vidare när man kört fast i sin forskning. olika hjälpmedel, knyta händelser och platser till forskningen. Ta gärna med dig egna exempel som vi tillsammans kan komma vidare med.
Åtta gånger, dag och tid efter ök.
Gårdsforskningskurs där vi kombinerar forskning om en speciell fastighet med vilka som bott där under årens lopp. Vi utforskar vilka vägar man kan gå, vilka hjälpmedel som finns osv.
Åtta gånger, torsdagar med start 9 februari, kl 18.30-20:30.
Anmälan till ingmari@vasterfarnebo.se eller 076-806 42 80.
Kostnad: 1 000 kr.
let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }