Företagande i Svartådalen

Hur kan vi utveckla förutsättningarna för bygdens företagare?
Ladda ner inbjudan!

Svartådalens Bygdeutveckling bjuder in till diskussionsforum om förutsättningarna för företag och företagande i Svartådalen, med ambitionen att som utvecklingsförening kunna bidra på det sätt som gynnar våra lokala företagare bäst.

Vi vill under träffen fånga upp så mycket tankar och idéer som möjligt om olika behov som finns och möjliga lösningar i samverkan. Vi vill även presentera och få synpunkter på ett par aktuella förslag som vi har, till stor del utifrån idéer som framkommit i tidigare fokusgrupper:

– Ett lokalt företagsregister på vår hemsida för att göra det lättare att hitta hjälp av lokala hantverkare, rådgivare, försäljning och annan service. I bästa fall med karta.

– En fysisk företagsfolder för att lyfta fram t.ex. butiker, restauranger, caféer, hantverk och annan service. Även denna med karta.

Hoppas att ni vill komma och bidra i diskussionen.
Salas näringslivsutvecklare Carina Eriksson och landsbygdsutvecklare Pia Blom deltar.
Vi bjuder på enklare fika.

När: Tisdag 24 jan, kl 19.00-20.30
Var: Besökscentret i Västerfärnebo
Anmälan: Inte nödvändigt, men ett mail till styrelsen@svartadalen.se eller SMS till 070-574 66 83 underlättar planering för lokal och fika.

Varmt välkomna!
Styrelsen för Svartådalens Bygdeutveckling

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }