Föreningsträff: Nu är det dags att samarbeta!

I den LEA-analys som gjordes i Svartådalen 2021 framkom önskemål om att samarbetet mellan olika föreningar och organisationer i bygden skulle utökas. Nu har vi ett bra tillfälle att lyfta fram Svartådalens alla fördelar, och för oss som redan bor här att samlas kring något positivt.
Nästa år fyller Sala 400 år och kommunen har påbörjat planeringen för det som ska bli ett stort firande, där alla i hela kommunen ska känna sig delaktiga.
Vi inbjuder därför alla föreningar, organisationer och andra intresserade till ett möte för att börja planera för hur vi i Svartådalen, den västra kommundelen, kan skapa olika evenemang till nytta för bygden.
Hoppas att ni vill komma och bidra i diskussionen. Vi bjuder på enklare fika.
Anmälan: Inte nödvändigt, men ett mejl till styrelsen@svartadalen.se eller SMS till 076-806 42 80 underlättar planering för lokal och fika.
Varmt välkomna!
Styrelsen för Svartådalens Bygdeutveckling
let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }