Nominera Årets Svartådaling 2022

Känner du någon eldsjäl eller förening som bidrar extra mycket till att hålla igång en dialog som skapar samarbete och utveckling på hemmaplan? Nominera någon eller några som finns och verkar i Svartådalen senast 28 februari 2023.

Mejla eller lämna in i förseglat kuvert till styrelsen@svartadalen.se.

Juryn består av Christine Ferngren, Mats Fläckerud, Hans Harrysson, Ann-christin Korths-Aspegren och Monica Yngvesson.

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }