Infomöte Vindkraftpark Vrenninge

Informationsmöte om vindkraftpark Vrenninge

Tid: Måndag den 15 januari kl 18.00
Plats: OBS! Lokalbyte till Församlingsgården, Västerfärnebo.

Måndag den 15 jan kl 18:00 kommer Björn Dellming, projektledare på Galileo Energy, och presenterar planerna för en vindkraftpark i Vrenninge. Efter presentationen bjuds på fika, frågestund och diskussion.

Anmälan till styrelsen@svartadalen.se senast den 12 jan.

Varmt välkomna!
Styrelsen för Svartådalens Bygdeutveckling ek för

let cookieRow = document.cookie .split('; ') .find(row => row.startsWith('cookie_notice_accepted')); let cookie_notice_accepted = cookieRow ? cookieRow.split('=')[1] : ''; window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} if (cookie_notice_accepted == 'true') { gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-143281440-1'); }