Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities

Edens Garden erbjuder boende i charmiga hus från 1700- och 1800-tal i lantlig miljö intill Svartån. Här kan du även hyra kanot, cykel, träeka med elmotor och uppleva guidade bäversafariturer. Vi ordnar även guidade turer för små grupper i Hällskogsbrännans naturreservat.

Här är småskaligt, autentiskt och du upplever ett personligt bemötande. Här finns ingen massturism, det är vackert beläget och det råder tystnad. Upplev den svenska landsbygden och övernatta i vårat traditionellt lantliga boende, ”The Farm” och ”The Old Cottage”, med vedeldade badtunnor.

På Edens Garden kan du även hyra kanot, cykel, träeka och boka guidade bäversafariturer. Vi hjälper dig att kombinera din vistelse i Svartådalen med spännande naturupplevelser och vårt företag är godkänt av Nature’s Best Sweden.

Vårt läge är i den värdefulla naturmiljön i Svartådalen, som har flera naturreservat och är skyddad av RAMSAR. Naturvårdsverket har pekat ut Svartådalen som ett område av riksintresse för friluftsliv. Här finns vildmark runt knuten, men ändå närheten till Mälardalen, Västerås med både tåg- och flygkommunikationer, Skultuna messingsbruk och fabriksbutiker, Sala Silvergruva, Svanå Herrgård, Sätra Brunn och mindre än 1½ timme från Stockholm.

Hos Edens Garden, på Hällsjö gård finns även levande djur, bl.a. får, get, hästar, kaniner, höns och katter. Under sommaren finns även nyfikna och snälla tjurar i hagen.

Adress
Hällsjö 108
726 92 Skultuna
Kontakt
John de Jong

Telefon:
+46 706818987